47 “Mensen vinden het lastig om elke dag te bedenken wat ze willen eten.” Kook jij de tip van mij? Naast het vlees ontvangen abonnementhouders ook tips voor gerechten die ze ermee kunnen maken. Consumenten kunnen in de winkel receptenkaarten meenemen, maar nog makkelijker is het om via de Nice to MEAT you-app kennis te maken met de diverse gerechten die andere abonnees maken. Zo leren mensen nieuwe (familie)recepten van anderen kennen en iedereen brengt hele nieuwe smaken in z’n eigen keuken. Via de website en/of social media is het mogelijk om eigen recepten toe te voegen of een reactie te geven op recepten van anderen. Was de goulash van Marian bijvoorbeeld lekker? Of heeft iemand zelf een toevoeging gedaan aan de pestogehaktbal van Ria? Meat the farmers De producent wordt in dit concept natuurlijk niet vergeten. Ook hij heeft toegang tot de recepten van anderen, maar is zelf ook in staat om zijn recepten te delen. Hoe maakt de boer zijn eigen speklapjes klaar? Leuk om eens te proberen! Daarnaast krijgen boeren een eigen column op de website. Via hun account kunnen ze op social media als Hyves en LinkedIn alles vertellen over hun dagelijks werk en de passie die zij hebben voor hun dieren en het vlees dat de consument in zijn vleespakket vindt. De consument kan de boer ook zelf bezoeken. Nice to MEAT you organiseert twee keer per jaar een MEAT & GREET met de boeren. Tijdens deze dagen zullen bekende koks als ambassadeur van het concept optreden. Zij koken hun heerlijkste recepten voor het toegestroomde publiek. Op verzoek bereiden ze ook het stukje vlees dat de consument niet zo snel koopt en klaarmaakt. Om nieuwe inspiratie op te doen. Pagina 48

Pagina 50

Scoor meer met een e-commerce shop in uw presentaties. Velen gingen u voor en publiceerden edities online.

520 Lees publicatie 196Home


You need flash player to view this online publication