Literatuur Aurelius, Marcel. Leven in het heden, overpeinzingen van een Romeinse keizer. Rainbow Delphi, 2009. Bor, Jan. Een (nieuwe) geschiedenis van de filosofie. Bert Bakker, Amsterdam, 2011. Gezondheidsraad. Richtlijnen goede voeding ecologisch belicht. Den Haag: Gezondheidsraad, juni 2011; publicatienr. 2011 Louv, Richard. Het laatste kind in het bos; Hoe we onze kinderen weer in contact brengen met de natuur. Jan van Arkel, 2007. Mol, Annemarie. De tragiek van de kilocalorie, over wetenschap in de publieke ruimte. Een bijdrage in: Onzekerheid troef. Het betwiste gezag van wetenschap. R. Hagendijk & H. Dijstelbloem. VanGennep, 2011. Moore, Ruth. Man in the Environment. Knopf, New York, VS, 1975. Nadler, Steven. Spinoza. Biografie. Atlas, Amsterdam/Antwerpen, 2001. Nota Duurzaam voedsel. Ministerie van LNV, Den Haag, 2009. Nota Voeding en Gezondheid. Gezonde voeding, van begin tot eind. Ministerie van VWS, Den Haag, 2008. Pollan, Michael. Een pleidooi voor echt eten. Arbeiderspers, Amsterdam, 2010. Riemen, Rob. Adel van de geest, een vergeten ideaal. Atlas, Amsterdam/ Antwerpen, 2009. Roodenburg, Linda. Rotterdams Kookboek. Kosmos-Z&K Uitgevers, Utrecht, 2004. Senge, Peter e.a. Presence, een ontdekkingsreis naar diepgaande verandering in mensen en organisaties. Sdu Uitgevers, Den Haag, 2006. Strouken, Ineke. De Gestampte Pot, eetcultuur in Nederland. Nederlands centrum voor volkscultuur, Utrecht, 1992. Literatuur 30 Pagina 29

Pagina 31

Interactieve web magazine, deze PDF of mailing is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het van papier naar online converteren van digi boeken.

497 Lees publicatie 179Home


You need flash player to view this online publication