110 • Tamminga S., G.G. Brandsma, J. Dijkstra, G. van Duinkerken, A.M. van Vuuren, M.C. Blok, 2007. Eiwitwaardering voor herkau• Tamminga S., W.M. van Straalen, A.P.J. Subnel, R.G.M. Meijer, A. Steg, C.J.G. Wever, M.C. Blok. 1994. The Dutch protein evaluwers: het DVE/OEB 2007-systeem. CVB-documentatierapportnr. 52, 62 p. • Van Soest, P.J., J.B. Robertson, B.A. Lewis, 1991. Methods of dietary fibre, neutral detergent fiber, and nonstarch polysaccharides ation system: The DVE/OEB system. Livest. Prod. Sci. 40, 139-155. in relation to animal nutrition. J. Dairy Sci. 74, 3583-3597. Pagina 117

Pagina 119

Interactieve enieuwsbrief, deze catalogus of pdf is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal bladerbaar op uw website plaatsen van digitale gebruiksaanwijzingen.

644 Lees publicatie 256Home


You need flash player to view this online publication