110 • Tamminga S., G.G. Brandsma, J. Dijkstra, G. van Duinkerken, A.M. van Vuuren, M.C. Blok, 2007. Eiwitwaardering voor herkau• Tamminga S., W.M. van Straalen, A.P.J. Subnel, R.G.M. Meijer, A. Steg, C.J.G. Wever, M.C. Blok. 1994. The Dutch protein evaluwers: het DVE/OEB 2007-systeem. CVB-documentatierapportnr. 52, 62 p. • Van Soest, P.J., J.B. Robertson, B.A. Lewis, 1991. Methods of dietary fibre, neutral detergent fiber, and nonstarch polysaccharides ation system: The DVE/OEB system. Livest. Prod. Sci. 40, 139-155. in relation to animal nutrition. J. Dairy Sci. 74, 3583-3597. Pagina 117
Pagina 119Heeft u een verenigingsblad, onlinebook of e-drukwerk? Gebruik Online Touch: reclamefolder online bladerbaar uitgeven.
644 Lees publicatie 256Home