DAT KAN ALLEEN DE HOEKSCHE ROOIE... ‘Culinaire vastkokende aardappel met een kruimig randje’ Woorden schieten te kort: een schitterende gladde aardappel met een rode schil. vol van smaak, een tikkeltje zoet, met een volle, romige smaak.. Bijzonder geschikt voor in salades, in de oven, met of zonder schil (met schil is de Hoeksche Rooie nog lekkerder!). Zelfs vol van smaak zonder sausje, boter of zout. Dat vinden niet alleen de telers, maar dat blijkt ook uit reacties van consumenten, chef-koks, en uit onderzoeken die zijn gedaan. Kijk op de website hoekscherooie.nl voor verrassende recepten. Geschikt in gekookte vorm, in puree, salades of gebakken. Denk aan pestosalade, of lekker in de oven met olijfolie, knoflook en rozemarijn… 9 Pagina 8
Pagina 10Voor catalogi, online onderwijsmagazines en vaktijdschriften zie het Online Touch beheersysteem systeem. Met de mogelijkheid voor een webshop in uw artikelen.
580 Lees publicatie 234Home